KOCAELİ / İZMİT - Gültepe İlkokulu

AŞKIN MİRİL - OKUL MÜDÜRÜ

Denizli doğumlu olan Okul Müdürümüz sırasıyla Alikurt Köyü İlkokulu, Bozkurt Ortaokulu ve Denizli Kazım Kaynak Lisesi’nden mezun olmuştur. 2004 yılında Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği’nden mezun olduktan sonra 2006 yılında Van İli Çatak İlçesi Alacayar Köyü Tellikaya Mezrası’nda öğretmenliğe başlamıştır. Burada 3,5 yıl müdür yetkililik yaptıktan sonra, Çatak Yatılı Bölge İlköğretim Okuluna 2009 yılında ataması yapılmış olup Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevlendirmeyle İlçe Proje Koordinatörü olarak görev yapmıştır. 2010 yılında İl Dışı atama ile Dilovası Müceccel Çolakoğlu İlköğretim Okulu’na sınıf öğretmeni olarak ataması yapıldıktan sonra aynı kurumda 2011 yılında Müdür Yardımcısı olarak ataması gerçekleşmiştir. 2012 Yılında norm fazlası olarak Körfez Hedise Evyap İlkokulu’na Müdür Yardımcısı olarak ataması gerçekleşmiştir. 5 Aralık 2014 yılında Körfez 100. Yıl Atatürk İlkokuluna Okul Müdürü olarak ataması gerçekleşmiş olup oradaki görevinden 2 Temmuz 2019 tarihinden ayrılmış; aynı tarihte okulumuzda Okul Müdürü olarak görevine başlamıştır. Sakarya Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.